Zomeraanbieding – gratis zinselen

Margriet Aalberts Schrijfsels

Zomeraanbieding – Gratis zinselen

Naast ontspannen, uitrusten en leuke dingen ondernemen is het de ideale tijd om nieuwe plannen voor je onderneming te maken. Vakantietijd is dé perfecte periode om inspiratie op te doen.

In de zomerperiode zijn veel klanten en relaties niet of slecht bereikbaar. Iedereen doet een tandje terug. Daardoor kun je zelf ook niet echt lekker vooruit. Nou daar zit je dan, uitgerust en fris om weer aan de slag te gaan….kun je nóg maar op halve kracht vooruit. Wat ga je met je energie doen?

Ik heb wel een idee:
• je website bijwerken of vernieuwen
• facebook berichten klaarzetten
• blogs schrijven
• onderwerpen voor je nieuwsbrief verzinnen
• je computer opschonen
• online communicatieplan voor de komende maanden maken
• plannen maken om nieuwe klanten te vinden

Ik ben dol op deze klussen maar als jij dat zo niet ervaart dan stel ik voor om het samen te doen. Dan gaan we er iets leuks van maken. Ik ben beschikbaar om er voor jou een super productieve tijd van te maken (dan ga ik in de winter wel naar de zon…)

Overigens heb ik in de maand juli nog voor drie ondernemers ruimte in mijn agenda om te zinselen. Frisdenken en anderskijken. Gratis! Slimme stap als je nieuwe ideeën nodig hebt om klanten te vinden, producten of diensten te ontwikkelen. Ik beloof dat het inspirerend, verrassend en uitdagend wordt! We beginnen op het terras 😉