Workshop Shit, alles draait om mij

Margriet Aalberts Workshops

Pitchen en netwerken, maar dan leuk!

Iedereen kent het belang van netwerken. (bijna) iedereen ervaart het als een hoge drempel, “niets voor mij, zonde van de tijd, best eng en een hoop blabla”, hoor ik veel ondernemers zeggen. Draai het om en zet het netwerken naar je eigen hand. Het is net werken als je het voor jezelf leuk maakt. Ontvang tips, inspiratie en meer zelfvertrouwen.

Met het doe-gedeelte ga ik me niet populair maken, want we gaan niet alleen een pitch schrijven, oeheee jaaaa we gaan hem ook presenteren aan elkaar. En je krijgt tips om zakelijk te flirten, op een manier die bij jou past. Netwerken wordt ook voor jou leuk. Beloofd.

Praktisch

Zaterdag 8 februari 2020
Adres: Koninginnestraat 79 Dordrecht
Tijd: 09.00 – 13.00 uur
Meer zinformatie 

Doe je mee?

Lees meer over Zinsels Workshops of meld je aan via onderstaand contactformulier. Vul bij de berichttekst de titel van de workshop in, dat is voldoende. Dan neem ik daarna contact met je op en krijg je de rest van de gegevens.

    Naam *

    E-mail *

    Bericht *